maanantai 15. elokuuta 2016

Ensimmäinen koulutyö "Mustin huoltoajo"



Ensimmäinen koulutyö: Mustin ”huoltoajo” http://turvakauppa.com/data/dth/huoltoajo-sallittu_zjn5f1q3zo.jpg_236x130.jpg


Tavoite: Asiakkaiden palvelu ja kyyditys. Tuoda hyvää mieltä asiakkaille jotka tilaavat kyydin kaupungin alueella halpaan hintaan.


 Palvelu: Kyyditetään asiakkaita mopoautolla suht. nopeasti perille ja halpaan  hintaan. Hinta on matala, koska vauhti ei ole nopea!


 Käyttäjät: Opiskelijat ja vanhukset, koska heillä ei ole kiire. Haluavat auttaa kasvavaa yritystä.


 Kilpailijat: Linja-autot, Taksi yritykset ja ne joilla on oma mauto tai auto. Bussit ovat myös suht. halpoja, taksit ovat nopeita mutta kalliita ja omalla autolla kulkevat vähentävät meidän asiakaspiiriä.


 Kohderyhmät: Nuoret jotka haluavat kulkea toisen nuoren kyydissä ja samalla auttaa saamaan vähän rahaa. Vanhukset joilla on liikuntavaikeuksia ja joilla ei ole varaa taksiin.


 Sanoma: Nuoret haluavat auttaa vähä varaisia ihmisiä.


 Media: Sosiaalinen media tavoittaa paljon ihmisiä. Paikalliset lehdet ja mainokset tavoittaa vanhempaa sukupolvea, jotka eivät ole somessa.


 Ajoitus: Ympärivuoden halvat hinnat, aina on tarvetta halvalle kyydille.


 Budjetti: Tulojen mukaan, koska yhtiöllä ei ole varaa palkata uusia työntekijöitä tai uutta kalustoa. Sosiaalisessa mediassa mainostaminen on ilmaista ja mainoslehtiset ja muut mainokset tuotetaan itse koulutyönä.


 Toteutus: Vakio työntekijät hoitavat kampanjan toteutuksen. Meillä on kuski, sihteeri ja mainostaja.


 Saavutetut tulokset: Vuodessa olemme saaneet 1 200€, yhden ajon hinta noin 3€ riippuen matkan pituudesta.


 Feedback eli analysointi: Ollaan onnistuttu tavoitteessa hyvin ja olemme olleet luotettavia. Olemme saaneet paljon kiitosta työstämme ja olemme pysyneet edullisina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti